Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Septembrie 2011  »
LuMaMieJoiVinSamDum
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Banner FCSR

Principala » 2011 » Septembrie » 1 » Batalia de la Podoleni II : Viitorul Podoleni 2-4 Speranta Raucesti
00:22:59
Batalia de la Podoleni II : Viitorul Podoleni 2-4 Speranta Raucesti
 
Ca în fiecare sezon și bineînțeles ca oricărei echipe înscrise în Divizia D,astăzi i-a venit rîndul "Speranței" Raucesti sa facă deplasarea în localitatea unde fotbalul este înțeles ca fiind un sport barbar,în care 11 jucători parca abia coborați din peșteri încearcă fără nici cel mai mic grad de fairplay sau respect fata de adversar sa cîștige jocul prin mijloace care nu au nici o legătura cu acest sport.
 Viitorul Podoleni este numele "echipei" care și-a respectat și în acest meci "blazonul" de echipa cu unii dintre cei mai violenți si impulsivi "jucatori de fotbal",daca se pot numi asa,jucatori ce nu ii vezi in nici o deplasare cu echipa pentru ca bineinteles,isi stiu foarte bine trecutul glorioasei lor cariere si nu au curajul si dezinvoltura de a injura pe toata lumea de la jucatori adversi pana la arbitrii,decît pe teren propriu.
 Aceste lucruri nu s-au întîmplat pentru prima data pe acel teren,mai ales cînd intra in aceeasi cominatie si arbitrul de casa al acestora,Toma Ionut ,reteta dezastrului este iminenta pentru orice echipa vizitatoare.
 Va prezentam mai jos o scurta descriere a meciului:
 Minutul 2: Dăscălescu urmărește o minge aruncata în adîncime de către Bocăneț,însă un fundaș al gazdelor il ia la tînta fără a avea nici o treaba cu mingea ,făcîndu-i un placaj de rugby de toată frumusețea scoțîndu-l în decor,arbitrul Toma nu schițează nici un gest;
 Minutul 16:Boris preia o minge la coltul careului de 16m adversa il depășește pe un fundaș in viteza,acesta revine pana la urma cu un atac din spate ce este semnalizat de tusier ca fiind penalty.Centralul Toma incearca sa schimbe pedeapsa clara ce trebuia impusa,însa tusierul rămîne pe poziții arătînd o tarie de caracter si coloana vertebrala demna de tot respectul,în ciuda faptului ca jucătorii parca turbati de o asemenea îndrăzneala il înconjurase-ra și începuse sa-l ia de gat si sa-l lovească.De precizat ca după aceste incidente,centralul partidei nu a  acordat decît un cartonaș galben.
 Minutul 17: Pana la urma se executa lovitura de la 11 metri,Dăscălescu trimite plasat fara nici o șansă pentru portarul advers însă domnul arbitru Toma nu este de acord cu validarea golului din motive numai de el știute,ordonînd reexecutarea loviturii care este și de aceasta data transformata,de aceasta data golul a fost validat.
 Minutul 18: Boris șutează la colul lung,mingea lovește bara laterala in interior însă mingea refuza sa intre in poarta.
 Minutul 25 :Același Boris înscrie cu capul însă golul este anulat eronat pe motiv de offside;
 Minutul 30 :Dupa mai multe intrări de-a dreptul criminale ale jucătorilor Podoleniului fără a fi sancționate,jucătorii "Speranței" au decis sa părăsească terenul de joc,însă nu au renunțat asa ușor la cele 3 puncte și s-au întors pe teren după 2 minute.
 Minutul 33: Gazdele restabilesc egalitatea după un corner  la care portarul nostru iesise greșit.
 Minutul 42: Boris Petrescu înscrie pentru 2-1 cu un șut din vole ce l-a lăsat fără reacție pe portarul gazdelor;
 Minutul 46: Gazdele reușesc sa mai înscrie odată după o faza în care nici un jucător al "Speranței" nu a intervenit decisiv asupra unui jucător advers ce a șutat de la 16 metri din întoarcere.
 Minutul 55: Jucătorii gazdelor sar sa-i aplice o corecție lui Paval Ilie care a comis un fault de joc absolut inofensiv după ce a sărit la cap cu un jucător de al lor,injuriile și faulturile grosolane continuau fără a fi pedepsite de centralul Toma.
 Minutul 56:Vicepreședintele "Speranței" Costel Chiriac este trimis în tribuna de către central deoarece ii ceruse sa sancționeze aceste acte de indisciplina.
 Minutul 60: Intra Popa Nicolae în locul lui Chiriac Tudor;
 Minutul 70: Intra Damian Gheo in locul lui Popa Nicolae;
 Minutul 73: Cosmin Bocăneț duce scorul la 3-2 pentru "Speranța" cu un șut din afara careului;
 Minutul 82: Boris Petrescu reușește dubla deși acuza dureri mari la spate urmare a unor lovituri încasate.
 Minutul 86:Cosmin Bocăneț părăsește terenul de joc din cauza unor dureri musculare,"Speranța" a rămas în inferioritate pana la finalul meciului din cauza lipsei de rezerve pentru acest meci intermediar de la mijlocul săptămînii.
 Minutul 90: Paval Ilie părăsește și el terenul accidentat după ce un jucător al gazdelor i-a aplicat o talpa pe tibie cînd mingea era în alta parte a terenului,bineînțeles cînd arbitrul partidei era concentrat spre o alta faza.
 Minutul 90+3: Meciul s-a încheiat,Speranța Raucesti a cîștigat cu scorul de 4-2.
Sanctiunile disciplinare ce au fost aplicate in acest meci sunt:
Cartonase galbene
Pricope Iulian (Viitorul Podoleni )
Pricope Nicolae (Viitorul Podoleni )
Lazar Florin (Viitorul Podoleni )
Rotaru Ion (Viitorul Podoleni )
Leonte Gheorghe (Speranta Raucesti )
Petrescu Boris (Speranta Raucesti )
Cozma Ioan (Speranta Raucesti )
Paval Ilie (Speranta Raucesti )

 Click aici pentru imagini de la meci.

Categorie: Stiri | Vizualizari: 2118 | Adaugat de: milanez | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 2
2 valy  
1
FELICITARI BAIETI PENTRU VICTORIE INTRADEVAR ASTA A FOST O VICTORIE CU CHIN DE ACEEA MERITATI TOATE APRECIERILE NOASTRE

1 valy  
0
Asemenea acte de hulioganism ar trebui sa dea de gandit celor de la AJF dar bineinteles nu se va lua nici o masura si poate cei apostrofati vom fi tot noi cei de la Raucesti deoarece am reusit sa castigam pe o arene de rugby nu de fotbal
D-lor care sunteti mai marii fotbalului din judet iarasi incepem aceleasi discutii vis-a-vis de macelaria de la Podoleni?
Acum 2 ani am avut depus un memoriu la AJF cu aceleasi probleme pe care le-am avut la Podoleni dar nu am primit nici un raspuns nici in ziua de azi,acum vom mai depune un memoriu dar pentru acesta poate vom obtine vre-un raspuns dar ma indoiesc

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________