Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Iunie 2011  »
LuMaMieJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Banner FCSR

Principala » 2011 » Iunie » 8 » S-a terminat!Speranta Raucesti 3-3 Siretul Adjudeni
22:39:08
S-a terminat!Speranta Raucesti 3-3 Siretul Adjudeni

 Astăzi ,Miercuri 8 iunie la ora 18:00 Speranța Raucesti a disputat ultimul meci al sezonului 2010-2011 al campionatului județean de fotbal contra celor de la Siretul Adjudeni.Din păcate,acest ultim meci nu a coincis cu o victorie a "Speranței",scorul la finalul celor 90 de minute fiind 3-3(1-1 la pauza).
 Meciul a început cu o întîrziere destul de mare,la 18:25,cu 25 minute mai tîrziu decît ora inițiala deoarece oaspeții au ajuns chiar cînd meciul ar fi trebuit sa înceapă,dar și din cauza unor muncitori care lucrează la șantierul noii baze sportive de la Raucesti.
 In cele din urma,meciul a început,in primele minute de joc oaspeții păreau mai dornici de a ataca decît jucătorii noștri,însa fazele lor de atac s-au încheiat fără a pune în pericol poarta noastră.Primul gol a venit în minutul 25 cînd în urma unui corner,Cozma Iry a trimis mingea în bara,de unde a ricoșat la Andrei Apostol care a înscris cu un șut din interiorul careului mic.
 Avantajul nu a ținut decît 10 minute,la o faza care nu anunța prea multe,un jucător al celor de la Adjudeni a șutat de la 20 metri de poarta pe jos la coltul lung și a reușit sa-l învingă pe Tanasa,care nu a avut suficienta viteza de reacție pentru a apăra aceasta minge fără un grad prea mare de viteza.
 La 10 minute după începutul reprizei secunde,oaspeții au scapăt pe un contraatac declanșat de o greșeală a lui Andrei Apostol care a pierdut mingea la marginea careului advers,liniile noastre defensive au fost surprinse sus și nu au avut timp suficient sa se replieze,cei de la Adjudeni au speculat și au dus scorul de 2-1 pentru ei cu un șut din marginea careului care l-a lăsat de-asemenea fără reacție pe portarul nostru.
 In minutul 65,Andrei Apostol a reușit dubla la o faza în care portarul oaspeților a respins în prima faza mai multe șuturi din interiorul careului,însa nu a mai reușit sa se împotrivească șutului mijlocașului nostru.
 Cu moralul bun după ce reușise-ra sa revină de la scorul de 2-1,băieții au început sa paseze,sa așeze jocul,încrezători ca mai pot înscrie cel puțin 1 gol și ca vor cîștiga acest meci,după mai multe șuturi care au trecut foarte Putin pe lîngă poarta,"bomboana de pe coliva" a venit în minutul 75 cînd portarul nostru a ieșit la 11 metri de poarta pentru a retine o mingea ce nu părea a fi periculoasa,însa mingea care a căzut in fata lui l-a sărit și după ce cu un ultim efort a reușit in prima faza sa respingă ,mingea i-a ricoșat dintr-un genunchi, în poarta.
 Cu moralul la pămînt după aceasta gafa,care le-a pus plumb în ghete tuturor jucătorilor,Badarau Claudiu a cedat nervos și a cautat parca  sa comita un fault în urma căruia a luat al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.In ultimele 10 minute cat mai erau de jucat am atacat cu toate liniile și golul egalizator a fost înscris cu capul din interiorul careului mic de către Damian Gheo care intrase în minutul 75 în locul lui Tampau.
 Dupa mai multe încercări disperate de a înscrie golul victoriei fără sort de izbînda,meciul s-a terminat în cele din urma cu scorul de 3-3,scor ce o poate cobora pe "Speranța" pana pe locul 5 dacă Energia Pangarati s-a impus în meciul cu Biruinta Gheraesti.
Primul 11 al Sperantei:Tanasa Iulian,Cozma Iry,Rosu Costin,Tampau Marius,Apostol Andrei,"Popa Nicolae",Paval Ilie,Badarau Claudiu,Tudor Chiriac,"Damian Gheo",Alexandrut Tudor.
Click aici pentru imagini de la meci.
Urmatorul meci,Cupa Romaniei:Duminica 12 iunie ora 11:00 teren Vanatori:Zimbru Vanatori-Speranta Raucesti.
Categorie: Stiri | Vizualizari: 771 | Adaugat de: milanez | Tags: final de campionat, siretul adjudeni, speranta raucesti | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 2
1 Razvan  
0
Golul 2 nu l`o dat Iry?

2 milanez  
0
nu

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________