Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Mai 2011  »
LuMaMieJoiVinSamDum
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Banner FCSR

Principala » 2011 » Mai » 29 » Speranta Raucesti 1-4 Energia Girov
15:22:37
Speranta Raucesti 1-4 Energia Girov
 
Duminica la ora 11:00 pe terenul din Raucesti ,"Speranța" a primit vizita liderei Energia Girov pentru a disputa meciul cu numărul 32 al campionatului județean de fotbal.
 Meciul începuse bine pentru noi,Alexandrut fiind foarte aproape de a deschide scorul încă din minutul 8 cînd, scăpat singur cu portarul advers a încercat un lob însa portarul girovenilor a respins în extremis.Dupa nu mai bine de 5 minute,oaspeții au deschis scorul cu un șut frumos,din afara careului  sub bara transversala apărată de către Tanasa Iulian.
 Golul "Speranței" a venit in minutul 25 cand Vitali i-a trimis o pasa filtranta lui Alexandrut  Tudor care l-a învins fara emotii pe portarul Girovului,acest gol fiind al 21-lea pentru Tudor in aceasta editie de campionat.
 Dupa mai multe minute in care ambele echipe au încercat sa înscrie,practicînd un fotbal frumos,ofensiv,tot oaspeții au reușit sa înscrie la un șut din 8 metri la coltul lung,acesta a fost și scorul pauzei,1-2.
 Dupa pauza,"Speranța" a încercat sa egaleze ,jucătorii au arătat multa dăruire de a scoate măcar un punct din acest meci,am atacat cu toate liniile însă acest lucru ne-a costat,golul de 3-1 pentru Giroveni venind la un șut frumos din coltul careului de 16 metri direct în vinclu la coltul lung,după o bîlbîiala în defensiva noastră.
 Ocaziile cele mai mari in repriza a doua le-am avut noi,cea mai mare a fost cand la o actiune a lui Paval Ilie pe partea stînga,a șutat din interiorul careului in bara transversala ,mingea i-a revenit tot lui,a mai șutat odată cu stîngul la coltul lung însa nici de aceasta data mingea nu a vrut sa intre in poarta ci a  lovit rădăcina barei din dreapta porții.
 Dupa minute bune în care ambele echipe nu au scăzut nivelul de joc ,după ocazii și de o parte si de alta,oaspeții au mai reușit sa înscrie odată in minutele de final ale partidei cu un șut din careu deviat de unul dintre fundașii noștri în proprie poarta.
 Așadar,"Speranța " a mai pierdut încă un meci,însa maniera în care s-a jucat și dăruirea jucătorilor este de aplaudat,scorul este unul prea dur ,jocul nostru ridicîndu-se cel puțin la nivelul liderei deja campioana a Diviziei D.
 Primul 11 al "Sperantei" : Tanasa Iulian,Rosu Costin,Badarau Claudiu,Cozma Iry,Cucos Valerian,Tampau Mariu,Paval Ilie,Chiriac Tudor,Vitali Calistru,Andrei Apostol,Alexandrut Tudoor.Rezerve:Rusu Costel,Nichifor Marius,Popa Nicolae.
 Click aici pentru imagini de la meci!
 Următorul meci: Duminica 5 iunie 2011,ora 11:00 teren Ion Creanga:Voința Ion Creanga - Speranța Raucesti.
Categorie: Stiri | Vizualizari: 808 | Adaugat de: milanez | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________