Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Septembrie 2011  »
LuMaMieJoiVinSamDum
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Banner FCSR

Principala » 2011 » Septembrie » 19 » Spicul Tamaseni 2-0 Speranta Raucesti
00:53:32
Spicul Tamaseni 2-0 Speranta Raucesti
 
  Deplasarea de la Tamaseni a coincis cu prima înfrîngere a "Speranței" în acest sezon,gazdele reușind sa cîștige acest meci ce conta pentru etapa a VII-a,cu scorul de 2-0.
 Meciul se anunța unul greu,știindu-se ca cei de la Tamaseni au pus probleme multor echipe,mai ales pe teren propriu,dar și "datorita" delegării lui Toma Ionuț la acest meci,arbitru care ne-a pus mari probleme și la meciul din etapa V de la Podoleni și care pare sa aibă ceva orgolii personale cu aceasta tînăra echipa a noastră ce părea ca începuse sa dea peste cap oarece planuri deja făcute,prin parcursul bun care se contura la începutul de campionat.
 Revenind la meci,primul gol al gazdelor a venit în minutul 65 cînd la un șut ,portarul nostru a reușit sa prindă mingea pe linia porții însă tusierul a intervenit susținînd ca mingea era în poarta,iar cel de-al doilea în minutul 95 după un contraatac al gazdelor .
 O faza discutabila s-a produs în minutul 92 cînd un jucător al celor de la Tamaseni s-a izbit în portarul nostru Tanasa Iulian,însa centralul acestei partide a fost de părere ca portarul a faultat și i-a acordat direct cartonaș rosu.Pana la fluierul final,în poarta a intrat noua achiziție a "Speranței",fostul portar a celor de la Ozana Timisesti,Cojocariu Bogdan.

  Primul 11 al Speranței: Tanasa Iulian,Tampau Marius,Apostol Andrei,Cucos Valerian (C),Cozma Iry ,Paval Ilie,Chiriac Tudor,Cosmin Bocănet,Dăscălescu Florin,Boris Petrescu,Leonte Viorel.
Rezerve au fost: Damian Gheo ( <-> Tampau Marius),Cojocariu Bogdan ( <-> Leonte) , Rosu Costin.

 Următorul meci va avea loc Duminica 25 Septembrie în deplasare la Moldova Cordun.
UPDATE:Ca urmare a cartonașului rosu primit de către Tanasa Iulian în acest meci,acesta va fi suspendat 1 etapa.
Categorie: Stiri | Vizualizari: 1330 | Adaugat de: milanez | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________