Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Mai 2009  »
LuMaMieJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Banner FCSR

Principala » 2009 » Mai » 27 » 'Vointa Pingarati se bate pentru promovare'
21:32:51
'Vointa Pingarati se bate pentru promovare'
Vointa Pingarati este si din punct de vedere matematic campioana judetului Neamt la fotbal, cu o etapa inainte de terminarea sezonului 2008-2009. Liderul a invins in etapa 29 pe propriul teren pe Vulturul Zanesti, scor 3-0, si a ramas astfel al cinci pucnte distanta de Vointa Ion Creanga, urmatoarea clasata.

Acum, ca situatia este clara, cei de la Pingarati au ginduri mari. Le-a exprimat Lucian Cozma, unul dintre antrenorii-jucatori de la Vointa, al doilea fiind portarul Florin Anton, fost aparatori al buturilor unor echipe de Divizia A. „Poate putini cred asta, dar Vointa Pingarati se bate pentru promovare. Nu am ajuns aici doar pentru a face figuratie in meciul de baraj. Am si cautat informatii despre posibilele adversare, despre campioanele din Suceava, Botosani, Vrancea, Iasi, chiar si Covansa si Harghita. Vrem ca din toamna sa jucam in Liga a III-a si pentru asta am inceput deja discutii cu cei de la Roznov si de la Bicaz pentru a vedea ce solutie mai buna vom avea“, a declarat Cozma.
Acesta a mai spus ca barajul se va juca in data de 17 iunie, de la ora 17:00, dar ca abia saptamina viitoare va afla care va fi numele adversarului si locul de desfasurare al meciului.

Vointa s-a interesat chiar si de jucatori pe care ar urma sa-i transfere in vara, pentru a intari lotul actual, iar Cozma vorbeste de un sprijin financiar ce ar ajuta echipa sa aiba un sezon linistit in Liga a III-a. „Sint oameni care vor sa ne ajute. Am discutat cu oameni care vor sa fie alaturi de noi si sper ca ttul se va materializa. De aceea, am si programat un cantonament de o saptamina pentru echipa, incepind din 10 iunie“, a mai afirmat antrenorul-jucator de la Pingarati. De asemenea, Vointa pregateste jocul de baraj si prin meciuri amicale cu formatii nemtene de Liga a III-a si, dupa ce a pierdut cu 1-4 (1-1) la Laminorul Roman, astazi (n.r. - 27 mai) va disputa un amical impotriva celor de la Cetatea Tirgu Neamt. Vointa Pingarati a mai jucat la baraj in 2008, cind a pierdut promovarea in dauna celor de la FC Moinesti, scor 1-4, dupa prelungiri.

Rezultatele inregistrate in etapa 29 a campionatului judetean de fotbal sint:

Vointa Ion Creanga - Dolira Grinties ..... 3-1
Viitorul Podoleni - Viitorul Ruginoasa ..... 5-3
Vointa Pingarati - Vulturul Zanesti ..... 3-0
Bituinta Gheraiesti - Stinca Stefan cel Mare ..... 7-0
Bradul Roznov - Energia Girov ..... 6-0
Victoria Horia - Olimpia Gircina ..... 5-1
Spicul Tamaseni - Bradul Borca ..... 5-3
Olimpic Simionesti - Speranta Raucesti ..... 0-3

Categorie: Stiri | Vizualizari: 747 | Adaugat de: milanez | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________