Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Decembrie 2010  »
LuMaMieJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Banner FCSR

Principala » 2010 » Decembrie » 11 » Bilantul turului
23:10:39
Bilantul turului


Turul de campionat a luat sfarsit mai devreme decat era preconizat ,iarna facand fotbalul impracticabil la nivelul tuturor ligilor din Romania.Dupa 15 etape disputate,Speranta Raucesti isi petrece vacanta competitionala pe un onorabil loc 3,la 4 puncte distanta de locul 2,loc ocupat de Bradul Roznov si la 1 punct in fata locului 4,loc ocupat de catre Energia Pangarati.
Anuntul Ajf-ului cu privinta la anularea sistemului playoff face ca aceste locuri 2,3,4 sa fie neinsemnate,doar ocupanta locului 1 la finalul campionatului va avea sansa sa lupte pentru accederea in liga a 3-a.
  In acest tur de campionat ce tocmai s-a sfarsit,Speranta Raucesti a reusit nu mai putin de 10 victorii,victimele fiind urmatoarele:Moldova Draganesti,Ozana Timisesti,Zimbrul Vanatori,Spicul Tamaseni,Avantul Petricani,Moldova Cordun,Lps Roman,Bradul Roznov,Biruinta Gheraesti si Viitorul Podoleni.
  Singurele infrangeri ale Sperantei au fost suferite in meciurile impotriva "Energiilor",5-0 fiind scorul cel mai rusinos suferit de Speranta,in meciul din etapa cu numarul 5 in deplasarea de la Energia Pingarati.Cea de-a doua infrangere a venit in meciul ce a avut sa fie si ultimul al turului,meciul impotriva liderului Energia Girov ,scorul final aratand un 4-0 fara drept de apel pentru gazde.
  Doar Teiul Poiana Teiului si Victoria Horia au mai reusit sa smulga puncte de la Speranta Raucesti,ambele meciuri terminandu-se la egalitate,2-2,dupa ce "Speranta" reusise in ambele meciuri sa conduca cu 2-0.
  Cea mai categorica victorie a avut loc in etapa 8 meciul dintre Speranta Raucesti si Moldova Cordun terminandu-se cu scorul de 10-1,golurile fiind inscrise de catre Alexandrut Tudor (4),Ciprian Onisei (2),Cozma Iry (2) respectiv Apostol Andrei si Damian Gheo cu cate o reusita.
  Pe prima treapta a clasamentului golgeterilor Sperantei in aceasta pauza competitionala este Alexandrut Tudor cu 9 goluri inscrise:4 impotriva Moldovei Cordun si cate 1 gol impotriva echipelor: Moldova Draganesti, Spicul Tamaseni,Avantul Petricani, Lps Roman si  Bradul Roznov.
Golaverajul este unul pozitiv,Speranta reusind sa inscrie aproape dublul golurilor primite:40 goluri inscrise ,23 primite.

Echipa,staful tehnic si organizatorii ureaza tuturor o vacanta placuta si Sarbatori Fericite!


Categorie: Stiri | Vizualizari: 753 | Adaugat de: milanez | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________