Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Iunie 2011  »
LuMaMieJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Banner FCSR

Principala » 2011 » Iunie » 1 » Cupa Romaniei/Turul I (update)
18:12:45
Cupa Romaniei/Turul I (update)

 Asociația Județeana de fotbal Neamț a tras la sorti programul turului I al Cupei României Timișoreana care va avea loc Duminica 12 iunie 2011 la ora 11:00.Noutățile acestui sezon sunt Voința Dochia și Viitorul Ruginoasa.
AJF-ul face eforturi pentru a da mai multă însemnătate Cupei României şi a motiva mai mult cele 18 competitoare. Intenția organizatorilor competiției este ca finala să se joace pe teren neutru, iar cîștigătoarea să fie recompensată.
„Ne-am gîndit la Bicaz ca posibilă locaţie”, a precizat Nicolae Zaharia, vicepreşedintele AJF Neamţ. „Vrem să premiem cîştigătoarea şi sperăm că vom găsi fondurile necesare”.
Dacă va cădea varianta terenului neutru, finala judeţeană a Cupei României va avea loc, ca şi pînă acum, acasă la echipă cotată cu şansa a doua, după locul ocupat în Liga a IV-a. Clasamentul campionatului a fost criteriu şi pentru stabilirea jocurilor din primul tur, în care a mai contat apropierea geografică.


Programul este următorul:

LPS Roman - Victoria Horia
VoințaDochia - Bradul Roznov
Viitorul Podoleni - Energia Girov
Siretul Adjudeni - Spicul Tamaseni
Zimbrul Vînători - Speranța Raucesti
Avintul Petricani - Ozana Timisesti
Viitorul Ruginoasa - Vointa Ion Creanga
Moldova Cordun - Biruința Gheraiesti
Teiul Poiana Teiului - Energia Pingarati

Program pana la finala:

- turul II - miercuri, 15 iunie (ora 18:00)
- turul III - duminica, 19 iunie (ora 11:00)
- semifinale - miercuri, 22 iunie (ora 18:00)
- FINALA - duminica, 26 iunie (ora 11:00).

Update:Cupa României, care va urma campionatului Ligii a IV-a, a suferit cîteva modificări. Acestea sînt provocate de înscrierea pe ultima sută de metri a Bradului Borca şi participarea Energiei Girov la barajul de promovare în Liga a III-a. Pentru ca girovenii să-şi pregătească bine acest meci, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a reprogramat campioana Neamţului în turul trei al Cupei. Astfel, în loc de Girov, Viitorul Podoleni va primi, duminică, 12 iunie, Energia Pîngăraţi, în primul tur. Poiana Teiului va juca, în aceeaşi  fază, cu ultima venită în competiţie, Bradul Borca.
AJF a modificat şi data disputării celui de-al doilea tur al Cupei.
"Ne-am gîndit că sînt mulţi cei care ar vrea să vadă Girovul la baraj", a explicat schimbarea vicepreşedintele AJF, Nicolae Zaharia.
Meciurile din cel de-al doilea tur se vor desfăşura pe 16 iunie.
Mihaela DRĂGOI

Categorie: Stiri | Vizualizari: 846 | Adaugat de: milanez | Tags: zimbru vanatori, turul1, cupa romaniei, speranta raucesti | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________