Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Martie 2011  »
LuMaMieJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Banner FCSR

Principala » 2011 » Martie » 10 » Echipele din Neamţ au primit echipamente de la Consiliul Judetean
16:51:01
Echipele din Neamţ au primit echipamente de la Consiliul Judetean

Moment istoric, ieri, pentru fotbalul mic din judeţ. Reprezentanţii fiecărei echipe nemţene, participantă în cadrul întrecerilor Ligii a IV-a, au fost cadorisiţi cu un rând de echipament sportiv de prezentare. Întreaga valoarea cheltuielilor a fost suportată de Consiliul Judeţean.

Începând cu Energia Girov, lidera la zi din clasamentul campionatului judeţean şi terminând cu ultima clasată, Zimbrul Vânători, fiecare dintre cele 17 competitoare ale întrecerii ce duce spre performanţă, a primit câte un trening (pantalon şi bluză) pentru 18 dintre componenţii lotului. Pe spatele fiecărei bluze din setul de echipament stă înscripţionat numele instituţiei care a finantat respectivul proiect.

"Fiecare echipă a avut posibilitatea să opteze pentru o anumită culoare, funcţie de preferinţe, în alegerea echipamentului. De asemeni, cele 18 rânduri de echipament, la fiecare grupare în parte, au avut mărimile cerute de reprezentanţii echipelor. Este vorba de câte un trening produs de o firmă de echipament sportiv din străinătate, cunoscută. Şi nu multe judeţe din ţară se pot bucura de o asemenea grijă", a spus Nicolae Zaharia, vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal-Neamţ.

"Primul «leu» dat amărâtelor de asociaţii judeţene"

Şeful fotbalului din judeţ, Ioan Costin Toma a văzut în evenimentul de ieri o premieră pentru fotbalul de la nivel judeţean. "Consiliul Judeţean, în frunte cu preşedintele Vasile Pruteanu, si-a aplecat atenţia şi asupra mişcării sportive de masă. Solicitări, în acest sens, au mai existat şi în trecut, dar abia acum am primit răspunsul favorabil la proiectul pe care l-am înaintat conducerii judeţului. Am sperat şi iată că surpriza este cu atât mai mare acum. Este primul «leu» dat amărâtelor de asociaţii judeţene", a completat şeful AJF, emoţionat şi el de însemnătatea momentului trăit ieri.

"Meritaţi acest sprijin!"

Preşedintele CJ a motivat opţiunea de a veni în sprijinul fotbalului la nivelul Ligii a IV-a, considerând mişcarea sportivă drept cel mai bun ambasador, oriunde şi oricând. "Uneori sunt criticat pentru faptul că susţin prea mult acest fenomen, mişcarea sportivă, la nivel judeţean. Dar vă ajut şi pe viitor, conştient de faptul că faceţi un lucru bun. Sunteţi cei care aduceţi la sport copiii şi descoperiţi viitoarele talente pentru marea performanţă", a declarat Vasile Pruteanu.

"Avem, de multe ori, jocuri chiar mai bune decât la Ceahlăul"

Cinci combinaţii de culori au avut de ales competitoarele din Liga a IV-a judeţeană, pentru echipamentul de prezentare al propriilor sportivi. Multe dintre echipe au trebuit să se mulţumească împărţind aceeaşi culoare, dar opţiunile au aparţinut fiecărui reprezentant în parte. "Era normal să avem parte de acest lucru bun. În întrecerea noastră, avem de multe ori jocuri chiar mai bune decât la Ceahlăul", a asigurat Vasile Olaru, primar la Girov şi preşedintele de onoare al liderei din eşalonul patru.

Sursa:Liga2.ro

Categorie: Stiri | Vizualizari: 637 | Adaugat de: milanez | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 milanez  
0

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________