Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Decembrie 2010  »
LuMaMieJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Banner FCSR

Principala » 2010 » Decembrie » 7 » Ninsoarea strică planurile în campionatul judeţean:O etapă şi cinci meciuri din tur, amânate pentru primăvara
10:22:53
Ninsoarea strică planurile în campionatul judeţean:O etapă şi cinci meciuri din tur, amânate pentru primăvara

Foarte probabil, întrecerea campionatului judeţean de fotbal îşi va amâna pentru primăvara anului viitor, ultima etapă a turului şi alte cinci partide, rămase nedisputate din runda a 16-a. 

"Sunt foarte puţine şanse ca întrecerea să continue în acest an, pe fondul ninsorilor din zilele precedente. Decizia finală o vom lua cel mai probabil marţi (astăzi, n.n.), în urma şedinţei Biroului Executiv al asociaţiei", a anunţat, ieri, secretarul AJF, Jean Bratu.

Fără a fi cunoscută momentan, data reluării întrecerii Ligii a IV-a nemţene de fotbal va fi fixată cel mai probabil la sfârşitul lunii martie din 2011.

Avântul Petricani - LPS Roman / Moldova Cordun - Siretul Adjudeni / Ozana Timişeşti - Viitorul Podoleni / Energia Pângăraţi - Bradul Roznov / Speranţa Răuceşti - Voinţa Ion Creangă sunt meicurile rămase nedisputate duminică, din etapa a 16-a, penultima a turului.

"Noi am anunţat din timp echipele programate să joace duminică, pentru a nu le pune degeaba pe drumuri", a precizat vicepreşedintele AJF Neamţ, Nicolae Zaharia. "Au fost terenuri pe care stratul de zăpadă a trecut de 40 de centimetri, iar gazdelor le-ar fi fost imposibil să le cureţe. Spre alte localităţi, s-a şi circulat foarte greu, aşa că s-a decis amânarea acestor meciuri", a mai spus oficialul de la AJF.

Ultima etapă din turul Ligii a IV-a nemţene ar fi trebuit să se desfăşoare, conform programării, la sfârşitul acestei săptămâni. Mai mult, conducerea fotbalului la nivel judeţean anunţase inclusiv varianta de a programa, tot în 2010, două etape din retur, în cazul în care vremea ar fi permis.
                                                                                             Ciprian Avadanei
Categorie: Stiri | Vizualizari: 611 | Adaugat de: milanez | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 1
1 milanez  
0

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________