Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Noiembrie 2010  »
LuMaMieJoiVinSamDum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Banner FCSR

Principala » 2010 » Noiembrie » 23

Ciprian Onisei,jucatorul antrenor al "Sperantei" Raucesti a anuntat dupa meciul de Duminica impotriva celor de la Podoleni ca nu va mai continua la echipa nici in calitate de antrenor nici de jucator,motivele nefiind dezvaluite,dar lasandu-se sa se inteleaga ca unele neintelegeri cu o persoana din conducerea "Sperantei" a facut ca "ruptura" sa fie inevitabila.
4 gouri reusise Onisei pana acum in actuala editie de campionat.
Iti multumim pentru tot ce ai facut pentru noi Maga,cu siguranta mare parte din jucatori si multi apropiati ai echipei regreta aceasta despartire,insa poate intr-o zi vei reveni la Raucesti,macar in postura de antrenor.Mult succes in continuare la echipa la care vei merge!
Category: Stiri | Views: 707 | Added by: milanez | Date: 2010-Noi-23 | Comments (2)


Energia Girov ramine lider al clasamentului, iar Bradul Roznov a mai scos din joben o alta victorie la scor, cistigind in deplasare la ultima clasata.Speranta Rauceseti si Energia Girov deasemenea s-au impus impotriva Viitorului Podoleni respectiv LPS Roman.
Bălăjel, autorul unei "duble" pentru oaspeţi, dar şi Fomin de la gazde au fost jucătorii ce-au impresionat prin calitatea jocului lor.De neînţeles pentru oficialii AJF prezenţi la meci, a fost refuzul reprezentanţilor de la Girov de a semna raportul de joc, la finalul partidei."N-am înţeles nici acest gest al oaspeţilor. Ştiu doar că primarul le-a interzis delegaţilor lui să semneze foaia de joc, fără a da explicaţii. Culmea, până în m ... Citeste mai mult »
Category: Stiri | Views: 725 | Added by: milanez | Date: 2010-Noi-23 | Comments (0)

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________