Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Noiembrie 2010  »
LuMaMieJoiVinSamDum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Banner FCSR

Principala » 2010 » Noiembrie » 30 » COMUNICAT OFICIAL
09:27:25
COMUNICAT OFICIAL
      Conducerea echipei F.C.SPERANTA RAUCESTI comunica urmatoarele in legatura cu demisia antrenorului-jucator Onisei Ciprian:
 
1.Onisei era in trative cu F.C.Zimbrul Vanatori de la inceputul turului de campionat dar din lipsa de fonduri pt cei de la Vanatori acesta a ramas la Raucesti pt actualul tur urmand  ca din iarna sa plece dar aceste tratative au fost mai anvansate in ultima luna,din acel moment cautand diferite motive pt a demisiona si aratand cu degetul inspre conducere pt unele rezultate mai slabe ale echipei;
 2.Conducerea clubului nu a impus niciodata primul 11 la echipa cu care sa joace antrenorul,acesta a incercat la un  meci sa foloseasca un jucator nelegitimat la club intrebat de ce face acest lucru a raspuns cu nesimtire ca el ,,face ce vrea la acest club,,dar nesimtirea si mai mare este ca acel jucator impreuna cu el trebuiau supervizati de un reprezentat de la Vanatori,asa ca ii raspundem dl-ui Onisei ca nici o conducere de club din lume nu ar accepta acest lucru;
 3.Onisei este vinovat pt rezultatul dezastruos de la Girov deoarece prin influienta sa pe care a avut-o asupra a 2-3 jucatori a destabilizat echipa aceasta neputand prezenta primul 11 de baza.
Pentru toate acestea,conducerea clubului F.C.SPERANTA RAUCESTI a acceptat demisia jucatorului-antrenor Onisei Ciprian si ca sa se poate transfera la orice alta echipa pe o suma modica de 2.000 ron.
P.S. :TOTI JUCATORII  PE CARE SI I-AR DORI ALTII SA-I IA DE LA RAUCESTI DEGEABA VA INFORMAM CA ACESTIA AU CLAUZE DE REZILIERE A CONTRACTELOR CUPRINSE INTRE 2.000 SI 4.000 RON  cu stima si deosebit respect echipa de conducere a F.C.SPERANTA RAUCESTI.
Categorie: Stiri | Vizualizari: 745 | Adaugat de: valy | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 7
6 maga  
0
uite mai valy k am plecat si l-am luat si pe patza cu mine,adica cine m-a interesat si pe andrei de la care a plecat marele scandal si cu baietii am ramas in relatii bune,mai ales cu cei care au fost intr-adevar baieti,incerc sa fac o echipa unde ma duc si eu nu am zis k v-am invatat fotbal dar rezultatele pe care le-am avut cu baietii astia minunati sa stiti k ma cam ajuta!!!de asta le mai multumesc inca odata,o daraman mereu prietenul lor,a acelora care vor desigur si le urez multa bafta in continuare,acum in prag de incepere a returului!!!!cat despre bani............fiacare stie ce sa faca cu ei,doar sa fie ai lui.......bafta oricum si tie si eu nu am nimic nici cu tine nici cu nea costel,doar k fiecare ne vedem de treaba noastra asa cum putem!

7 valy  
0
I-ai luat ca asa am vrut noi nu ca tu esti cineva ca daca nu vroiam noi de la raucesti nu pleca nimeni si pe noi in returul acesta nu ne intereseaza decat sa promovam tineretul ca daca ne intereseau neaparat rezultatele faceam si noi transferuri adevarate nu doar copii

4 geo  
-1
eu cred k maga v-a ajutat mereu si v-a invatat fotbal. Sunt curios ce veti face in returul asta. Fara el ati luat si 11 boabe, iar acum il scoateti vinovat pt 5. Oricum , din partea mea , multa bafta , pt k se baga niste bani acolo si sunt oameni care se ocupa , in special Vali .
Fortza Speranta !

5 valy  
0
noi fotbalul l-am invatat din mers,nu ni la adus maga la raucesti,aici se joaca fotbal de prin anii-70 deci de aia spun ca nu avea cum sa ne invete el,poate la voi la Tibucani o fi fost altfel si intradevar vo fi invatat el,cat despre 11 boabe pe care le-am luat asta-i viata cand de duci in 6 oameni sa joci la Roznov si pui 5 dintre suporteri sa joace titulari o mai iei si cu 11-1.Pe mine nu ma deranjat nimic decat obraznicia pe care o au unii si cred ca ei sunt destepti si cei de pe langa sunt niste fraieri si orice fac ei este intradevar ok si se poate continua asa mai departe.Uite ca de data ulciorul nu a mai mers la apa ca la luat si pe el durerea de spate.SI aici nu vb numai de maga ca nu numai el este vinovat de treaba asta sunt mult mai multi si se stiu ei care-s dar nu are rost sa mai fac acum o alta discutie

2 Ciprian  
1
baietii, da ce faceti acuma? Anul trecut i-ati scris numele lui pe toate tricourile si acuma l-ati bagat in scandal? Sau profita de faptul ca tine-ti prea mult la el si el acuma face ce vrea! Lasati baieti ca cine are fotbalul in sange nu joaca pentru bani neaparat! Cu stima si respect, va pupa un alt jucator din acelasi campionat!

1 maga  
1
pentru ca sa stie toata lumea eu nu am tratat niciodata cu cei de la vanatori pana nu m-am hotarat sa plec de la echipa!iar de bagat nu m-am bagat pe andrei sa-l vada cei de la vanatori ci sa castige echipa si asta dupa ce m-am consultat cu o parte din jucatori care pot confirma oricand asta!nici eu nici el nu aveam nevoie de jocul ala sa ne vada cineva de la vanatori......pe mine m-au vazut cand am dat gol cu ei de la 30 m si a castigat echipa la care am jucat si am pus mereu suflet1iar legat de bani sa-i aveti pe piept k eu nu am cerut de la echipa decat ceea ce mi s-a oferit si nici nu am nici un contract cu echipa nici k antrenor si nici k jucator!bafta baieti si va pupa fratele vostru pe toti!

3 valy  
1
deci ca sa stii si tu odata pentru totdeauna ca aici nu poti prosti cu vrajeli pe nimeni,noi nu vorbim de pe pereti dac nu am fi stiut sigur ce-ti propui tu.Cat despre banii pe care sa-mii pun eu pe piept imi pare tare rau dar s-ar putea sa-tii pui tu ca eu am ce face cu ei.Cat despre alte desbinari pe care vrei sa le faci tu in sanul echipei ca pleci tu cu nu stiu cati jucatori nu-ti mai face vise ca s-ar putea nici tu sa nu pleci nicaieri dar sa mai iei si pe altii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________