Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Mai 2010  »
LuMaMieJoiVinSamDum
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Banner FCSR

Principala » 2010 » Mai » 9 » Decizie aberanta in "cazul Onisei"
10:30:06
Decizie aberanta in "cazul Onisei"
 
Decizia AJF-ului in cazul ONISEI se pare ca a fost una nelegala si abuziva  si cred ca in istoria fotbalului nu s-a mai intamplat asa ceva.
  1. ONISEI la meciul incriminat de AJF era simplu spectator deci daca ar fi adevarat ca a ajuns la arbitru si ia pus mana in gat,ar fi trebuit sa fie amendat clubul organizator pt lipsa oamenilor de ordine
  2. In mod oficial ONISEI nu este suspendat pt ca pe adresa clubului nu s-a primit nimic oficial din partea AJF in acest sens,trebuia la meciul cu I.CREANGA sa avem si noi un buletin informativ in acest sens care sa ne arate ca acest jucator este suspendat.
  3. Cum se face ca doar dl.ZAHARIA stie de aceasta suspendare si nici un alt oficial din AJF NU STIE DE AEST LUCRU?(la meciul de la I.Creanga nici arbitrii nici observatorul nu stiau ca Onisei se afla in stare de suspenare sau se astepta ca noi sa-l folosim sa pierdem la masa verde cu 3-0 si dupa aia sa ni se mai dea si o amenda ca am folosit un jucator aflat in stare de suspendare ca doar la asta se pricepe cel mai bine dl.ZAHARIA,la amenzi.
  4. AM INCEPUT UN "RAZBOI" PE CARE SUNTEM SIGURI CA NU-L VOM PIERDE IMPOTRIVA DL.ZAHARIA CARE SE CREDE ATOTPUTERNIC IN AJF DEOARECE  ACEASTA DECIZIE  ESTE ABUZIVA SI TOTAL IN NECONCORDANTA CU TOATE REGULAMENTELE INTERNE SI INTERNATIONALE.
   Va multumim ca ne mai cititi si noua situ-l dl-e ZAHARIA si voi d-lor arbitri cat despre decizia finala in cazul ONISEI suntem siguri ca o sa se prelungeasca mai mult audierile ca noi sa nu-l putem folosi la meciurile pe care le mai avem in acest retur pe Ciprian Onisei.
    VOM PROTESTA LA TOATE MECIURILE CARE VOR FI DE ACUM INAINTE IN MOD PASNIC, FARA INJURII SI VOM INTRA LA FIECARE MECI CU TRICOURILE INVERS CA ASA SE DAU SI SANCTIUNINILE IN ACEST CAMPIONAT CU ORICE ALTCEVA NUMAI  CU CAPUL NU.

     
Categorie: Declaratii | Vizualizari: 761 | Adaugat de: valy | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 5
5 Onisei Cosmin  
0
hai ca trebuie impuscat Zaharia.A fost frumos ce au facut jucatorii Sperantei ptr el. Merita sa joake !!!!!!!!!!!!!

4 Onisei Cosmin  
0
Eu sunt nepotul lui.A fost o decizie care nu trebuia acordata pentru ca arbitrul l-a injurat.Eu eram si trebuia sa jok ,da am fost accidentat.Sper sa scape . BAFTA CIPRIAN !!!!!!!!!!!!!!

3 eu  
0
Sal poti sa-mi trimiti prin email un nr de telefon pentru a putea lua legatura cu oficiali clubului? multumesc anticipat!!! :d

2 cineva  
0
Domnule Zaharia, pregateste-te ca dupa urmatoarele alegeri sa-ti iei ramas bun de la scaunul de presedinte. Totusi nu mi-a venit a crede niciodata ca se fura si in fotbalul mic. Rusine AJF

1 eu  
0
Foarte bine faceti ca nu va lasati calcati in picioare eu sper ca veti castiga acest '' razboi" cu Domnu Zaharia si sa speram ca cu ajutorul mai multor echipa sa incercam sa-l dam afara pe acest om de la AJF neamt si speram ca si din fotbal. Domnu Zahari a stricat tot fotbalul din neamt. Pana la urman sa stiti ca Dumnezeu nu e tigan si cand o sal trasneasca odata o sai para rau. Eu va doresc bafta :d.
Răspuns: Iti multumim pentru sustinere.

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________