Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Noiembrie 2010  »
LuMaMieJoiVinSamDum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Banner FCSR

Principala » 2010 » Noiembrie » 17 » Girov vrea să-i pedepsească pe susţinătorii turneului play-off
12:04:33
Girov vrea să-i pedepsească pe susţinătorii turneului play-off

Primarul girovenilor nu s-a considerat nici un moment speriat că ar fi putut pierde avantajul punctelor avans, în faţa contracandidatelor, în urma organizării presupusului turneu play-off, la finele returului Ligii a IV-a. Vasile Olaru spune că ştie "vreo opt echipe" care să-şi fi dat acordul, în şedinţa de joia trecută, pentru organizarea unui turneu separat în vederea stabilirii noi campioane din Neamţ. "Am înţeles că cei de la Răuceşti şi cei de la Ion Creangă au fost cei mai înverşunaţi, când s-a stabilit continuarea sistemului de desemnare a câştigătoarei întrecerii", a completat primarul Olaru. Iar pentru a-i "pedepsi" "obrăznicia" susţinerii sistemului play-off, conducătorul girovenilor promite o corecţie printr-o victorie categorică a formaţiei sale, în faţa contracandidatelor din Răuceşti şi Ion Creangă. "Am să le dau vreo opt sau zece goluri diferenţă, să-i liniştesc definitiv!", a încheiat primarul de la Girov.

"Cum să fiu de acord cu această idee de disputare a turneului play-off pentru desemnarea campioanei, atât timp cât această variantă n-a fost votată. Este o idee nestatutară, în afara legii. Dacă am fi mers până la capă pe această variantă neregulamentară, ne-am fi putut trezi, în vară, fără drept de participare la meciul baraj al promovării. Indiferent de numele celei care va urma să devină noua campioană în judeţ", a spus şeful echipei Energia Girov.


Categorie: Stiri | Vizualizari: 553 | Adaugat de: milanez | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 cimentu  
1
ce vorbeste ala de la girov...poate speranta ii da vreo 5 boambe lor...astia de la girov sunt mana in mana cu arbitri

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________