Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Mai 2010  »
LuMaMieJoiVinSamDum
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Banner FCSR

Principala » 2010 » Mai » 8 » MULTUMIM AJF NEAMT
12:22:49
MULTUMIM AJF NEAMT

 Este foarte dureros cand o echipa scoate capul mai tare din acest campionat judetean si spune lucrurilor pe nume drept urmare AJF-ul se autosesizeaza si da sanctiuni disciplinare unoe fapte care defapt nu exista.
 De unde sa stie AJF-ul ca la meciul respectiv cel pe care ei il suspenda il cheama CIPRIAN ONISEI?
 De ce sa da o sanctiune fara drept de a juca unui jucator atata timp la meciul incriminat de AJF era un simplu spectator?
 De ce sa se retrogradeze o echipa daca nu prezinta carnetul jucatorului atata timp cat acea echipa a platit acel carnet si este proprietate personala nu este proprietatea AJF-ului?
 Ce a facut atat de grav acel jucator ca la injurat pe un tusier si tusierul respectiv raspuzandu-i cu aceeasi moneda(adica injurand)de sa merite o asemenea sanctiune,am fost la alte meciuri din acest judet si am vazut jucatori luand de gat pe arbitru si respectivul de frica nici nu i-a dat galben,am avut nenumarate rapoarte informative ale AJF-ului unde jucatorii au lovit arbitri si au primit doar 3luni,am demonstrat cu acte ca un jucator de la I.Creanga are dubla legitimare a primit suspendare 2 ani in acte si la 3 luni juca fotbal bine merci la aceeasi echipa si cred ca mai joaca si la cealalta si multe alte nereguli care acum nu mai are rost sa le comentez deoarece trebuie sa ne pregatim o aparare la comisia de apel.
DE ACEEA PE ACEASTA CALE TIN SA VA MULTUMESC DL-E ZAHARIA PT CE FACETI PENTRU NOI CEI CARE BAGAM BANI IN ACEST CAMPIONAT CA SA FIE TOATA LUMEA MULTUMITA.
ASTAZI 08.05.2010.LA ORA 17:00 LA I.CREANGA NE VOM PREZENTA 7 OAMENI SI VOM JUCA CAT VOM PUTEA IN SEMN DE RESPECT PT AJF NEAMT
Se putea lua o decizie in acest sens dupa acest meci care era destul de important pt noi in economia acestui campionat dar daca domnii de la AJF asa au considerat ca este mai bine si noi le raspundem la fel.

foto:romanianultras.net
Categorie: Declaratii | Vizualizari: 1069 | Adaugat de: valy | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Ciprian  
0
Speranta fiti tari!

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________