Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Mai 2010  »
LuMaMieJoiVinSamDum
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Banner FCSR

Principala » 2010 » Mai » 3 » MULTUMIM DOMNILOR ARBITRI!
00:08:37
MULTUMIM DOMNILOR ARBITRI!

 Dupa cum stiti,Sambata 01.04.2010 SPERANTA RAUCESTI a jucat in deplasare la Spicul Tamaseni unde a fost invinsa cu scorul de 3-2.Asa ar suna o stire scurta si pe intelesul tuturor.
Nimeni nu stie cum a fost realitatea din teren si de aceea am sa va o povestesc eu acum:
La scorul de 1-0 pentru echipa gazda un sut din interiorul careului direct in fata unui jucator de-al nostru care s-a lasat si cu o buza sparta a fost sanctionat cu o lovitura de pedeapsa de toata frumusetea si bineinteles echipa gazda sa desprins la un 2-0 binemeritat dupa ce in prealabil am fost opriti de vreo 2-3 ori in mod inexplicabil pe motiv de ofssaid.ASTA AR FI PRIMA MULTUMIRE PT DL NACU IONUT SI COMPANIA.
  Dupa pauza echipa noastra a atacat incontinuu si am reusit sa inscriem dar scorul de 2-1 era prea periculos pentru dl arbitru si bineinteles nu mai dadea nimic pt noi ci doar pt echipa gazda si cu toata opozitia brigazii am reusit sa egalam.
IFTODE SCAPA SIGUR CU PORTARUL ESTE TRAS DE MANA SI MAI SA-I RUPA TRICOUL DA IN PORTAR SI NICI MACAR NU A SCHITAT NICI UN GEST DL ARBITRU DE CE?DL-E ARBITRU LA SIMULARE SE DA GALBEN.
  Onisei preia in careul gazdelor,primeste o talpa de toata frumusetea pe burta,cade jos si iarasi surpriza:nu se intampla nimic!De ce?D-LE ARBITRU LA SIMULARE SE DA GALBEN!
MIN 89:Lovitura libera pentru Speranta,nici macar nu lovisem mingea si tusierul  cu fanionul sus pe motiv de offside dar daca minde intra direct in poarta domnule tusier pe cine mai semnalizai dumneata in offside?Bineinteles ca la faza respectiva Speranta inscrisese dar omul ca sa fie sigur a ridicat dinainte ca nu cumva sa se mai poata intoarce.
  Nu am comentat deloc arbitrajul pana acum deoarece asa mi sa parut firesc si normal ca si omul e om si mai poate gresi dar cand toate se dau numai impotriva ta atunci e ceva putred,de aceea VA INVIT PE TOTI CARE SUNTETI DEACORD CU MINE CA POATE MAINE SI VOUA VI SE POATE INTAMPLA LA FEL SA NE UNIM CU TOTII SI ATATA TIMP CAT NISTE DOBITOCI DE ARBITRI ISI BAT JOC DE MUNCA NOASTRA SA NU MAI PLATIM TAXE LA AJF ,SA NU MAI PLATIM CARTONASE SI AMENZI CA SA LE FACEM LOR PLAN SI SA FIM MAI UNITI SI SA VEDEM PT VIITOR CINE SI CUM FACE ACESTE DELEGARI PT ARBITRI SI SA NE ADUNAM CU TOTII CAND ESTE ACEASTA SEDINTA CU ANTRENORII DE LUNA ASTA SI SA-L CHEMAM SI PE DL.URZICA SI PE DL.ZAHARIA SI SA L-E DEMONSTRAM CA NU SUNTEM NISTE CARPE CU CARE ******** DE ARBITRI SA STEARGA PE JOS CA PANA LA URMA NOI II PLATIM PE EI NU EI PE NOI.
EU SUNT FOARTE SUPARAT PE ACEASTA SITUATIE SI DE ACEEA VA INDEMN PE TOTI SA FITI ALATURI DE MINE IN ACEASTA CAMPANIE SI SA LE DEMONSTRAM CA IN DIVIZIA D NU SUNT CHIAR NISTE FRAIERI CARE NU AU CE FACE CU BANII.
  D-LE MACU SI COMPANIA CARE NE-ATI ARBITRAT IN ULTIMUL MECI TIN SA VA ANUNT PE ACEASTA CALE CA VOI DEPUNE UN MEMORIU MARE LA AJF NEAMT PE NUMELE D-VOASTRA SI AL COLEGILOR PT TOATE ABERATIILE CARE STITI SA LE FACETI.CUM ESTE POSIBIL CA TUSIER INTR-UN MECI SA FIE PORTARUL ECHIPEI DIN ACEEASI COMUNA DOAR CU NUME DIFERIT IN CAUZA Siretul Adjudeni?
Va multumesc tuturor si va astept langa mine in aceasta campanie pe care o voi promova pt indepartarea hotilor din arbitraj(la puscarie cum au facut-o si altii din divizii mai sus de noi)D-LOR ARBITRI V-ATI MURDARIT PT .O BERE SI 5 MICI .
RUSINEEEEEEEEEEEEEE!
Categorie: Declaratii | Vizualizari: 709 | Adaugat de: valy | Raging: 3.7/3
Total comentarii : 4
4 vultur25  
1
AVETI MARE DREPTATE!NACU E O SLUGA LA COMANDA AJF! DAR DE FAPT AJF NEAMT ESTE UN SRL CONDUS DE ANI BUNI DE "D-L ADMINISTRATOR TOMA"...AJF FUNCTIONEAZA DUPA REGULALAMENTUL BUNULUI PLAC AL D-LUI TOMA SI ONOR MARELUI VICEPRESEDINTE ZAHARIA,ADUS CU BUNA STIINTA LA ULTIMILE ALEGERI DE MARELE OM SI CARACTER IOAN COSTIN TOMA...

3 manolo  
1
ptr. "spicul tamaseni"si "ciprian" daca a-ti fi cu capul pe umeri si a-ti fi citit cele de sus cu atentie a-ti fi observat ca cel care a scris acest articol nu la scris doar ptr. sperantaraucesti si se refera si la arbitrajul in general care pur si simplu e jalnic si chiar nu se merita ca 3 escroci sa-si bata joc de o echipa de copii. cred ca ceea ce sa intamplat cu speranta ar trebui trimisa o sesizare la FRF. (cred ca o solutie ca pe acesti arbitri sa-i linistim e sa se filmeze meciurile. si atunci poti dovedi toate fraudele.

2 spicul tamaseni  
-1
Adevarul e ca ati jucat mai bine decat Barcelona, dar v-au furat arbitri:):):).....Ne alaturam si noi si propunem arbitri straini la meciuri...:):):):)

1 Ciprian  
1
Sa vina DNA-ul!

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________