Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  August 2011  »
LuMaMieJoiVinSamDum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Banner FCSR

Principala » 2011 » August » 1 » Primele transferuri!(Updated)
16:43:29
Primele transferuri!(Updated)
 
  Marti 2 August 2011 la ora 18:00,Speranța Raucesti a anunțat reunirea lotului pentru pregătirea sezonului 2011-2012 a campionatului județean de fotbal.Reunirea și primul antrenament vor avea loc pe stadionul Cetatea Tîrgu Neamț,loc unde se vor desfășura antrenamentele conduse de noul antrenor al "Speranței" Cosmin Bocăneț pentru 1-2 săptămîni,ulterior urmînd a se reveni la antrenamente pe terenul din Raucesti,a anunțat conducerea echipei.
 In aceasta vacanta inter-sezon,pana în acest moment,s-au perfectat transferul următorilor jucători:

  • Cosmin Bocăneț:căpitanul "Cetății" Tîrgu Neamț în ultimele sezoane de Liga III,a jucat pe postul
    de mijlocaș central,la "Speranța" va ocupa și funcția de antrenor.
  • Florin Dăscălescu:atacant de asemenea de la Cetatea Tîrgu Neamț,a înscris în sezonul recent încheiat 5 goluri,fiind golgheterul echipei,va avea și funcția de antrenor al echipei.
  • Leonte Viorel:mijlocaș ce a evoluat la Cetatea Tîrgu Neamț.
  • Hutanu : fundaș ce a evoluat la Cetatea Tîrgu Neamț.
  • Vlad Rusu:jucător CSS Tîrgu Neamț
  • Fermus Adrian : fundaș central ce a evoluat în ultimele 2 sezoane pentru Ozana Timisesti,în postura de căpitan al echipei.**
 Un alt transfer despre care va vom dezvălui mai multe cînd vom avea informațiile necesare este al unui jucător ce a evoluat în sezoanele trecute pentru CFR Pașcani și care a o carte de vizita impresionanta,evoluînd chiar și în Divizia A pentru FCM Bacău în trecut.
 La capitolul plecări,conducerea a anunțat ca nu exista nici un jucător care a plecat de la "Speranța' însă este sub semnul întrebării dacă vor mai evolua pentru "Speranța" jucători cum ar fi Nichifor Marius sau Raucescu Cristian care nu s-au prezentat la ultimele meciuri din sezonul trecut.
 Vom reveni în curînd cu noi informații despre eventualele veniri sau plecări de jucători,cu imagini de la reunirea echipei dar și cu lotul complet de jucători al "Speranței" pentru sezonul viitor.


*1 Dupa mai multe runde de negocieri,Cosmin Bocăneț a acceptat sa joace pentru "Speranța" ,dar și sa ocupe în același timp funcția de antrenor secund al "Cetății Tîrgu Neamț.
** Fermus Adrian a ajuns în sfîrșit la un acord cu conducerea "Speranței" și v-a juca în sezoanele viitoare pentru echipa din Raucesti.
Click aici pentru imagini de la reunirea echipei!
Categorie: Stiri | Vizualizari: 771 | Adaugat de: milanez | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 2
1 geo  
-1
fermus nu s-a transferat la speranta e tot la ozana 100% va spun sigur

2 valy  
0
ai vazut ca pana la urma nu afost chiar asa cum ai zis tu:) cry

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________