Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Septembrie 2010  »
LuMaMieJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Banner FCSR

Principala » 2010 » Septembrie » 5 » Speranta,3 din 3
12:52:14
Speranta,3 din 3
 
Deplasarea de la Zimbrul Vanatori a consemnat victoria cu numarul 3 din acest campionat pentru Speranta Raucesti,scorul rezultat in urma celor 90 de minute joc fiind de 3-1 pentru Speranta.
 Meciul a inceput cu o echipa a Sperantei formata din:Tanasa Iulian,Rosu Costin,Barbu Marian,Cozma Iry,Cucos Valerian,Ciprian Onisei,Cristescu Cosmin(inlocuit la pauza c Pavaloaie Sergiu),Paval Ilie (capitan),Vicu Costel(inlocuit in a 2-a repriza cu Damian Gheo),Tudor Chiriac si Ursache Ioan.
 Prima repriza a fost una cu multe ocazii la poarta "Zimbrului" insa lipsa de concentrare la finalizare si cateva erori ale apararii "Sperantei" a facut ca scorul sa arate 1-0 pentru gazde la pauza,unicul gol fiind inscris la jumatatea primei reprize de catre Turcanu cu un sut din interiorul careului de 16 metri la coltul lung,In a doua repriza Speranta arata mai multa luciditate in joc si reuseste sa egaleze la 1 prin noul venit Tudor Chiriac.Meciul este relansat,Speranta se navaleste la poarta gazdelor care aproape tot meciul s-au aparat pe 3 randuri.
 Golul 2 al Sperantei  a venit in urma unui sut extraordinar de la aproximativ 30 metri sub bara transversala,marca inregistrata a jucatorului/antrenor Ciprian Onisei,portarul nefiind ajutat de o statura impresionanta,neputand face mai mult decat sa scoata mingea din plasa propriei porti.
 In ultimele 10 minute,intra Damian Gheo in locul lui Vicu Costel si cum ne-a obisnuit pana acum,acesta nu are nevoie de mai mult timp pentru a inscrie macar un gol...3-1.Gazdele sunt resemnate,unii suporteri fiind chiar entuziasmati ca au pierdut la o diferenta asa mica de goluri,mai ales ca au reusit si sa conduca pe "Speranta" cu 1-0.
 Asadar,"Speranta" reuseste sa scoata maxim de puncte in primele trei etape al acestui nou campionat,avand un golaveraj de 11 goluri marcate si 3 primite,golgeterii echipei de pana acum fiind Tudor Chiriac si Damian Gheo,ambii cu cate 3 goluri inscrise.
 Urmatorul meci va avea loc Duminica 12 septembrie la ora 11:00 pe terenul din Raucesti in compania "Teiului" Poiana Teiului.
Categorie: Stiri | Vizualizari: 638 | Adaugat de: milanez | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________