Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Aprilie 2010  »
LuMaMieJoiVinSamDum
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Banner FCSR

Principala » 2010 » Aprilie » 21 » Speranta Raucesti 0-0 Energia Girov
20:38:15
Speranta Raucesti 0-0 Energia Girov

Meci nul intre Speranta Raucesti si Energia Girov,intr-un meci ce conteaza pentru etapa 30 a campionatului judetean de fotbal nemtean.
Meciul a fost unul inchis foarte bine de ambele defensive,ocaziile lasandu-se asteptate  pana aproape de finalul primei reprize,cand oaspetii au lovit bara printr-un sut de la marginea careului.In repriza a doua si Speranta a lovit bara la o minge scoasa in extremis de portarul celor de la Girov in urma unei lovituri de cap a lui Cozma Iry.
Primul 11 al gazdelor a fost urmatorul:Tanase Iulian,Barbu Marian,Rosu Costin,Cozma Iry,Tampau Marius,Ciprian Onisei,Sandu Florin,Cristescu Cosmin,Paval Ilie,Iftode Andrei,Alexandrut Tudor.In repriza a doua au intrat Baluta Bogdan si Damian Gheo.
Speranta isi continua parcursul bun in acest retur,reusind sa nu piarda nici un meci pana acum,ba mai mult sa castige 7 meciuri din cele 9 dispute si sa faca doua egaluri.
Urmatorul meci va avea loc Sambata la Gheraiesti in compania echipei din localitate,Biruinta.
Categorie: Stiri | Vizualizari: 640 | Adaugat de: milanez | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 4
4 valy  
0
multumim parinte pt comentariul facut pe situ-l nostru stiu ca nu sunteti partizanul nici unei echipe din judet daca a-ti venit la meci invitat sau poate nu impreuna cu cei de la girov v-am vazut si v-am apreciat cat despre suporteri nimeni nu a dori sa se intample asa ceva <<de limbaj vorbim>> dar atata timpp cat cei de la girov respectiv echipa pe care o sustineti joaca doar cu arbitrii si nimic mai mult nu este de datoria noastra a organizatorilor celor de la raucesti sa-i potolim pe acei suporteri care pe buna dreptate injurau de cele sfinte poate a vazut si sfintia ta ca dupa aia arbitrul a intrat in normal cu arbitrajul.BAFTA GIROVUL dar nu aveti fata de LIGA 4

3 spectatoru  
-1
Urmatorul meci v-a avea loc??? v-a sau va? in fine, felicitari pt. egal, dar pacat de suporteri.
Am fost la raucesti sa vad un spectacol. A fost un spectacol bun in teren. "Suporteri" participau la un spectacol pe care baietii din Raucesti si cei din Girov il ofereau? Sau, probabil, abia ce iesisera din pleiada de barurui din zona... pacat si de cei cativa minori care asistau la meci si care se arata demni urmatori ai limbajului consatenilor lor mai mari (tati, frati, vecini).
P.S. Nu sunt partizanul nici unei echipe din D-ul nemtean, dar am ramas dezamagit de nivelul foarte jos de educatie al spectatorilor din Raucesti!!!
HAI SPERANTA!
HAI ENERGIA!
Ce putem sa zic... Felicitari pt. rezultat si pt. site!!!!!!!!1
Răspuns: Multumesc parinte Stefan.Mai greseste omu cate-o cratima.Cat despre suporteri,astia suntem si cu astia defilam.

2 Ciprian  
0
Felicitari pentru egal!

1 valy  
0
FORZA SPERANTA si iarasi a facut o victima de data asta doar pe jumatate

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________