Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Septembrie 2010  »
LuMaMieJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Banner FCSR

Principala » 2010 » Septembrie » 13 » Speranta Raucesti 2-2 Teiul Poiana Teiului
20:08:28
Speranta Raucesti 2-2 Teiul Poiana Teiului
 
Duminica 12 septembrie 2010,ora 11:00,etapa cu numarul 4 a campionatului judetean de fotbal a pus fata in fata pe terenul din Raucesti pe Speranta Raucesti si Teiul Poiana Teiului.
 Meciul a inceput cu un prim 11 al "Sperantei" format din Tanase Iulian,Cucos Valerian,Barbu Marian,Cozma Iry,Rosu Costin,Ciprian Onisei,Paval Ilie (capitan),Vicu Costel,Tudor Chiriac,Alexandrut Tudor si Ursache Ioan.Rezerve au fost Damian Gheo,Pavaloaie Sergiu si Tampau Marius.
 Prima repriza a apartinut aproape in totalitate "Sperantei",2 goluri (Paval Ilie si Tanase Iulian-pen.) si 2 bare lasand impresia ca meciul avea sa fie usor insa cum ocaziile se razbuna,dupa pauza oaspetii reduc din avantaj in urma unui penalty facut de Pavaloaie Sergiu si egaleaza la 2 cu aproximativ 20 de minute inainte de final.
 Forcingul de final al Sperantei nu a avut sort de izbanda in fata apararii aglomerate a celor de la Poiana Teiului,multele fragmentari de meci ale arbitrului si tragerile nenumarate de timp ale oaspetilor facand ca in cele din urma,scorul final sa ramana 2-2.
 De mentionat ca din pacate in urma unei faze incalcite din careul propriu,un jucator al oaspetilor nu a mai putut continua meciul acuzand dureri in zona capului, fiind nevoit ulterior terminarii partidei sa fie transportat la spitalul din Targu Neamt cu ambulanta pentru a i se face o consultatie amanuntita.



Offtopic:Imaginea de mai jos este un pamflet si trebuie tratata ca atare. :)
Categorie: Stiri | Vizualizari: 795 | Adaugat de: milanez | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 5
5 elodia  
-1
teiul juca tiki taka cu voi,daca nu jucati ca marlanii

4 Dany  
-1
Mincinos!!!
Hai TEIUL !!
Răspuns: ce e mincinos?!

3 trache@yahoo.com  
0
bai frate mai poti minti plus ca al 2 lea gol al poianei a fost din penalty te'ai uitat la alt meci plus ca un jucator de la poiana a primit un pumn in fata iar nevasta celui ce a dat cu pumnu de abia se mai tinea in picioare de frica dar nu'i nimic veniti voi la poiana primu vizat e portaru ...

1 nesto92@yahoo.com  
0
bai am fost la meci,nu tie rusine sa minti asa,in a doua repriza baieti de la sperantza abeau mai fugeau...au avut noroc, ca cei de la poiana teiului puteau sa va mai inpinga vreo 2 boabe...eu zic ca ca rezultatul e echitabil.
aaa...si vad ca mai zici acolo de trageri de timp...ma faci sa rad,sa jucat foarte dur la sarsitul meciului capitanul a fost dus la spital si un baiat era lovit la genunchi...si sa nu mai spun cand cei de la sperantza au sarit la bataie la vestiare,lasandusi un adversar cu buza sparta....sa va fie rusine ca mai aveti tupeul sa mai jucati fotbal...fostul vostru patroc e baiat destept,de aceea a plecat de la echipa

2 milanez  
0
Rezultat echitabil zici tu..pai ce ocazii ati avut voi in afara de bara din prima repriza ma?Noi am avut vreo 3 faze de 1 la 1 cu portaru + 2 bare..

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________