Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Aprilie 2011  »
LuMaMieJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Banner FCSR

Principala » 2011 » Aprilie » 20 » Speranta Raucesti 1-1 Energia Pangarati
20:43:32
Speranta Raucesti 1-1 Energia Pangarati
 

 Astazi (nr.Miercuri) la ora 17:00 Speranta Raucesti a primit vizita celor de la Energia Pangarati pentru a disputa un meci din etapa cu numarul XXII al actualei editii de campionat judetean de fotbal.

 Meciul putea sa se termine chiar înainte de începe,deoarece oaspeții noștri au ajuns chiar la ora în care partida trebuia sa înceapă,dar fără legitimațiile jucătorilor deoarece din auzite ,mașina în care acestea se aflau a fost implicata într-un accident de circulație pe drum.In cele din urma ,după ce aproape trecuseră cele 15 minute de întîrziere permise de regulament ,legitimațiile au ajuns în mana brigăzii de arbitri condusa de scrupulosul Nastasa Marius,foaia de joc a fost completata și meciul a început cu o jumătate de ora întîrziere fata de ora inițială.

 Meciul a început,echipele se tatonează,jocul nu avea un mare grad de spectaculozitate,ambele echipe se auto-invitau parca la atac,jucătorii nu se feresc de a apela la intrări la limita regulamentului.Mai multe acțiuni ale lui Rosu Costin,reprofilat mijlocaș dreapta în acest meci au adus cîteva ocazii la poarta adversa însa majoritatea fazelor s-au încheiat doar cu șuturi pe lîngă poarta.

Golul "Speranței" avea sa vina in minutul 30,după o acțiune pe partea stîngă a lui Tudor ,mingea a ajuns la "internaționalul" nostru moldovean,Vitali Calistru care din 20 metri șutează cu latul și îl învinge pe portarul "Energiei","decarul" Speranței bifează al 5-lea gol în 6 meciuri jucate iar "Speranța" Raucesti spera la o noua victorie.

 Dupa pauza,ai noștri au cedat inițiativa oaspeților,oboseala și lipsa de concentrare a jucătorilor si-a pus amprenta asupra jocului,faza de atac a lipsit cu desăvîrșire.Dupa numeroase ocazii ale "Energiei" oprite de defensiva sau de portarul nostru,inevitabilul s-a produs,oaspeții au egalat cu o lovitura de cap din careul mic.Replica "Speranței" a fost una nu prea convingătoare, ocaziile cele mai mari le-au avut Iry cînd a reluat spectaculos din foarfeca pe spate însa mingea a trecut puțin peste și Damian care după o cursa pana în careul de 16 metri a șutat cu latul pe coltul lung însa mingea s-a scurs pe lîngă poarta.

 Pana la urma meciul s-a încheiat egal,1-1 ,un egal ce o ajuta pe "Speranța " sa-si consolideze locul 3 rămînînd la aceeași distanta,8 puncte fata de adversara de astăzi ,Energia Pangarati.

Primul 11 al Sperantei:Tanasa Iulian,Rosu Costin,Cucos Valerian,Cozma Iry,Apostol Andrei,Badarau Claudiu,Paval Ilie,Tudor Chiriac,Marius Nichifor,Vitali Calistru,Alexandrut Tudor.Au mai intrat Damian Gheo,Tampau Marius si Popa Nicolae.

Click aici pentru imagini de la meci!

Urmatorul meci:Sambata 23 Aprilie 2010 ora 11:00 teren Tamaseni,etapa XXIII:Spicul Tamaseni - Speranta Raucesti.


Categorie: Stiri | Vizualizari: 696 | Adaugat de: milanez | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 1
1 valy  
0
portocala mecanica a fost c-am ofilita in acest meci dar nu-i nimic data viitoare vafi mai bine
sa simtit oboseala la unii dintre jucatori care au cazut fizic in repriza a-2-a
ORISICUM VITALY ESTE CEL MAI BUN TRANSFER AL NOSTRU DIN ACEASTA IARNA
FELICITARI BAIETI SI LOCUL 3 E AL NOSTRU

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________