Forma intrarii

Facebook

Imn FCSR

Calendar

«  Martie 2011  »
LuMaMieJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Banner FCSR

Principala » 2011 » Martie » 23 » Moldova Drăgăneşti, aproape de excludere
13:26:32
Moldova Drăgăneşti, aproape de excludere


* echipa şi-a lăsat jucătorii să plece la alte formaţii, înainte şi după neprezentarea de săptămâna trecută * în cazul celei de-a doua neprezentări consecutive, anunţată pentru sâmbătă, în etapa a 18-1, formaţia va fi exclusă din Liga a IV-a

A doua programare a jocurilor oficiale în acest nou an, pare să lase o "gaură" în plutonul competitoarelor din eşalonul patru fotbalistic nemţean. În etapa de la sfârşitul săptămânii trecute, gruparea Moldova Drăgăneşti a înregistrat prima neprezentare în returul de campionat. Cei de la Drăgăneşti aveau meci anunţat în deplasarea de la Ion Creangă, contra gazdelor de la Voinţa. Iar pentru că oficialii echipei Moldova au apucat să lase jucătorii proprii să plece spre alte formaţii, este de aşteptat ca gruparea din Drăgăneşti să nu se prezinte nici în etapa de sâmbătă, la ora 15.

 

"Venim în sprijinul echipelor, dar nu ne putem abate de la litera regulamentului"

 

"Echipa este din Drăgăneşti, dar îşi dispută meciurile de pe terenul propriu în localitatea Târzia. Ştim că au probleme cu situaţia financiară, că nu se înţeleg cu primarul lor, aspect care-i aduce în imposibilitatea de a mai continua competiţia. Nu ne-am dori să renunţe şi ei, după ce au făcut-o în tur cei de la Voinţa Dochia, echipă care acum ne-a anunţat că regretă opţiunea făcută şi că intenţionează să se reînscrie, în viitoarea ediţie. Venim în sprijinul echipelor, ştim că trec printr-o perioadă dificilă, dar nu ne putem abate de la litera regulamentului", a spus ieri vicepreşedintele AJF, Neculae Zaharia.

În etapa a 17-a, derbyul codaşelor clasamentului s-a jucat la Roman, acolo unde reprezentanta Liceului cu Program Sportiv din localitate a pierdut înfruntarea marilor orgolii cu vecinii din Cordun.

 

Cei de la Spicul, premiaţi cu câte 50 lei, după înfrângerea de la Roznov

 

La polul opus al ierarhiei la zi, "barcelonezii" din Roznov au învins la limită şi nu fără emoţii, pe Spicul Tămăşeni. "Au echipă bună, cu jucători care vor pune multe probleme adversarelor, în acest sezon. Fericiţi de gol, am început să-l aplaudăm pe cel care-şi marcase în propria poartă", a spus antrenorul jucător al celor de la Bradul Roznov, Bogdan Găucan. După meci, acestuia, dar şi celorlalţi coechipieri, nu mică le-a fost mirarea când au văzut cum adversarii, care pierduseră jocul de la Roznov, îşi primeau banii promişi la fiecare partidă disputată: câte 50 de lei de jucător.

"Să fi avut şi noi aşa oameni generoşi pe lângă echipa noastră, acum eram mai sus în clasament. Mă bucur însă că rezistăm, ca şi echipă, pe acest loc secund, că facem lucruri bune, deşi mulţi dintre jucători n-au mai vrut să rămână în lot doar pe ochi frumoşi ori pe promisiuni false. Suntem mai puţini, chiar şi mai tineri, iar dorinţa de afirmare a celor care vin din urmă, mai face uitată seria nemulţumirilor", a adăugat antrenorul jucător de la Bradul Roznov.

 

Lidera, emoţii timp de o repriză

 

Etapa de la sfârşitul săptămânii trecute a adus un meci atractiv între Biruinţa Gherăieşti şi Energia Pângăraţi. Oaspeţii, mai bine cotaţi datorită posturii din clasament, au căzut repede, terminând prima repriză "în genunchi", la scor de neprezentare. În actul secund, când era de aşteptat o replică consistentă a celor din Pângăraţi, n-a mai fost consemnat decât un nou gol pentru tabăra localnicilor.

Pe teren propriu, lidera Energia Girov n-a lăsat nici o şansă Ozanei Timişeşti, chiar dacă oaspeţii s-au ţinut bine până în prelungirile primei reprize. Rezultatele şi marcatorii partidelor din etapa 17 a campionatului judeţean de fotbal au fost:

 

Siretul Adjudeni - Speranţa Răuceşti 1-4

Balasca (11-pen.) / Chiriac (40), Alexăndruţ (42), Bădărău (48), Calistru (60)

 

Victoria Horia - Teiul Poiana Teiului 6-2

Bohâncanu (25, 67, 77), Cobzaru (71, 89), Teodorescu (75) / Alexăndrescu (29), Sâia (87)

 

Biruinţa Gherăieşti - Energia Pângăraţi 4-0

Enea (3, 77), Blaj (33), Tudor (43)

 

Bradul Roznov - Spicul Tămăşeni 1-0

Robu (79)

 

Voinţa Ion Creangă - Moldova Drăgăneşti 3-0 (neprezentare)

 

Viitorul Podoleni - Zimbrul Vânători 2-1

Macovei (45), Archip (66) / Iftode (70)

 

Energia Girov - Ozana Timişeşti 4-0

Catargiu (45^1, 64, 78), Spiridon (81)

 

LPS Roman - Moldova Cordun 1-3

Marolicaru (19) / Stavarache (14, 74, 87)


                                                                                                         Ciprian Avadanei

Categorie: Stiri | Vizualizari: 634 | Adaugat de: milanez | Raging: 1.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Sponsori

___________________________

Publicitate

Alte site-uri

___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________________

Fotbalul mare

Cauta

Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
__________________________